Staffanstorp judo games medaljer

Staffanstorps judogames 2021 är över

Ett hjärtligt tack för all hjälp!

Tack alla funktionärer som hjälpte till att se till att Staffanstorps judogames & Skåneserien 4 2021 blev en stor upplevelse för alla besökare: tävlande, coacher och publik!

Fantastiskt engagemang av alla som var där – kortare insatser, såväl som hela långa helgen – det är tack vare er som vi kan arrangera Sveriges (näst) största tävling. ❤️

Otroligt att man kan ta 20 000 steg inom 8 kvadratmeter kök! 🙂

Vi har fått lovord från våra tyska gäster, svenska klubbar och från domarna.  Jag uppskattar särskilt att Ni lägger ner tid, kraft och pengar på ljus, musik, inmarsch och särskilda finalpass. Det höjer nivån på arrangemanget betydligt. Fortsätt i den stilen!

Kul att vara på gång igen med vår tävling efter ett års uppehåll.

Ett särskilt tack till Felicia som roddade allt runt om mattan och till David som skötte tävlingssystemet medan jag mest sprang omkring eller höll låda, samt till tävlingsnestor Jan Wiberg som lärt oss om hur vi ska tänka runt tävlingen.

Tack också till Sparbanken Skåne som gör det möjligt för oss att de den lilla extra upplevelsen till våra barn och ungdomar på tävlingen och till Fest-service som vi hyrde ljud och ljus ifrån! #sparbanksiden

Återigen, Tack och vi visar än en gång att ”En och en är vi bra, men tillsammans är vi bäst!

Till sist – tack till alla tävlande och coacher från när och fjärran som kom och tävlade med hög nivå på Judon och Grattis till Stockholms judoklubb som vann vårt vandringspris en andra gång.

Nästa år lyfter vi tävlingen ett litet steg till!

/Markus (som ska fira resten av fars dag framför grillen eller liggandes i soffan)