Policy för publicering av bilder & media

Policy för publicering av Bilder & Media

Bilder och filmer gör vår hemsida levande och trevlig att besöka.

Som medlem i föreningen finns det en stor möjlighet att du blir både fotograferad och filmad på någon av våra aktiviteter eller de som vi är iväg till. Bild & video material som publiceras på vår hemsida, i pressmeddelande, utbildningssyfte mm.

Detta gör vi för att både synas, locka till oss nya medlemmar, marknadsföra och utveckla vår egen verksamhet. Det material som vi publicerar ska helt enkelt främja de aktiva och vår verksamhet.

De flesta samtycker till detta, men det finns självklart även undantag från denna regel!

Om du eller dina barn inte önskar att bli publicerade av klubben, meddelar du detta till din huvudtränare och sedan uppdaterar du denna information i Sportadmin. Fyll i all information och skriv sedan in ”Ej Publicering” i kommentarsfältet.

Skulle vi mot all förmodan ha missat någon bild, ber vi er kontakta oss omgående för att ta bort eller maskera en eventuell bild. Meddela oss då vilken bild som avses samt namn & träningsgrupp.

Observera att detta endast gäller de bilder och material som föreningen publicerar, vad individuella medlemmar publicerar i publika internet forum kan ej hanteras av föreningen.