Stöd Staffanstorps Judoklubb utan att det kostar dig något

Staffanstorps Judoklubb bedriver judoverksamhet för barn, ungdomar, funktionshindrade och vuxna på olika nivåer. För att verksamheten ska fungera behövs resurser i form av engagemang från aktiva, tränare, föräldrar och andra ideella krafter. Det behövs även ekonomiska resurser – där behöver vi hjälp. Nedan har vi listat några saker som kan ge klubben pengar utan särskilt stor insats från dig.

Sedan tidigare finns ett erbjudande till de som ordnar sponsor till klubben överstigande 3000 kronor får en termins träningsavgift som tack. Kontakta någon i styrelsen om det finns frågor och förslag!

Samla kvitton från City Gross

Genom insamling av kvitton från Citygross får klubben 1% utbetalt på det totalt insamlade kvittobeloppet.
Lämna familjens, släktingars och graCitygross Staffanstorpnnars kvitton i brevlådan på klubben märkt Citygross i Staffanstorp. Liten insats som får stor betydelse för klubben och dess aktiva!
Under 2015 gav detta klubben: 36 000 kr!

Bingolottokalender (Folkspel)Bingolotto julkalender 2017

Genom att sälja BingoLottos julkalender får du som säljer 10kr och klubben 40kr per såld kalender.
Julkalendern gav 2015 25 000 kr till klubben. Kontakta någon i styrelsen eller tränarna så kan ni hämta ut lotter. Ej sålda lotter kan så klart lämnas tillbaka.

 

Svenska Spel

Anslut dig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 – 11 11 11.

Gräsroten Svenska spel

Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening.
Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.
Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Pantamera

Pantamera

Pantamera ger oss pengar för alla burkar och pet-flaskor som vi lämnar in. Vi får även pengar för utländska och skadade burkar. Så ta med dem till klubben eller be om en säck från en av ledarna.

 

SponsorhusetSponsorhuset

Nu kan du stötta Staffanstorps Judoklubb när du ska boka hotell eller handla på nätet. Full lista av butiker finns på deras hemsida
Exempel på butiker: Hotels.com, Byggmax, SAS, InkClub, Booking, CDON, Bokus, Zalando, Animail och Lyko!

Går du via vår sida på Sponsorhuset (finns även via vår hemsida uppe till höger) får du tillbaka riktiga pengar, som sedan delas mellan Staffanstorps Judoklubb och dig som är medlem hos Sponsorhuset!
Det finns även en plugin till Chrome som gör att du aldrig missar att bidra till Sraffanstorps judoklubb när du handlar.

Börja med att bli medlem här

Intersport

Club INTERSPORT erbjuder personligt bonus 2-6% beroende på hur mycket du handlar. Utöver din egen bonus ger även dina köp bonus till din förening. 

Föreningens bonus är 3%.IntersportAlla föreningens, lagens, medlemmarnas och familjernas inköp ger bonus. Supportrar, släktingar och vänner kan stödja föreningen genom att handla på INTERSPORT.

Som grädde på moset så sparar de alla kvitton i deras system så om du måste reklamera något så har de ditt kvitto – slut på letandet!

För att kunna vara med i ”Supporta din förening” behöver du vara med i Club INTERSPORT.

Är du redan medlem i Club INTERSPORT är det bara att logga in och välja vilken förening du vill stödja. Är du inte medlem i Club INTERSPORT blir du det enkelt via deras sida.
Det går också bra att bli medlem i butik, fyll i ansökan och din förening och lämna ansökan i kassan.
Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.