Staffanstorp Open 2015

Open 2015
Staffanstorp Open 2015

För sjätte gången i ordningen arrangerade vi Staffanstorp Open i handikappjudo. Alla de gamla trogna gästerna var på plats plus ett gäng ifrån England.Träning och tävling genomfördes enligt konstens alla regler och alla deltagarna var nöjda med detta.

Engelsmännen som besökte oss för första gången var helt lyriska över vårt arrangemang och de var glada att de inte valde tävlingen i Venedig eller Tyskland. Hos oss fick de ju även träningsläger som det primära.

Tävlingen var för vår egen del väldigt lyckad, då vi på tävlingsdagen körde igenom poolerna på förmiddagen och gjorde om proceduren med samma pooler på eftermiddagen, där tävlingsledaren Jan Wiberg gjorde ett fantastiskt arbete.

Domarkåren skall vi inte glömma, som också gjorde ett fantastiskt arbete med våra deltagare. Domare Magnus Ask fick t.o.m. en spontan judomatch med vår egen Johan.

Årets medaljskörd för våra egna sju judokas blev: Tre guld, två silver och två brons. BRA GJORT!Galakvällen med DJ Peter Broberg och mat från Mi&Ni blev väldigt lyckad och höll hög kvalitet.

Maten i övrigt var som som vanligt och på skånskt manér riklig, god och i överflöd. Ett stort tack till den glada personalen ifrån skolbespisningen.Till sist vill vi rikta ett jättestort tack till våra ungdomars fantastiska föräldrar, som ställer upp till 100% under hela helgen.

Open 2016 2
Vid tangentbordet, två nöjda tränare
Bert & Pihl