En konstig termin är slut – hur blir det sen då?

En mycket märklig vårtermin går mot sitt slut.

För en del av våra grupper har det inte varit någon träning sedan mars då kommunen stängde alla idrottslokaler. De äldre grupperna har kört en del fys- och motionsträning utomhus, men ingen judo. Alla tävlingar ställdes in från mars månad och vi vet ännu inte hur hösten ser ut, även om vi så klart hoppas och tror att de kommer igång.

Nu lagom till att terminen slutar får vi åter börja träna judo. Men tränarna och styrelsen har kommit överens om att vi avvaktar med all judoträning tills höstterminen börjar igen. De grupper som fortfarande tränar fortsätter utomhus och utan judo. (Våra landslagsaktiva får komma in i dojon och träna på egen hand.)

Sedan tidigare har vi beslutat att vårt traditionella läger i Hästveda (sedan 1980!) inte kan arrangeras i år vilket vi tycker är otroligt tråkigt. 

Vi ser fram emot att träffa judohungriga barn, ungdomar och vuxna i mitten av Augusti och att det åter kan se ut som på bilden nedan!

Myntjakten i Staffanstorps judoklubb. En massa människor som sitter runt två judomattor. Två yngre barn tävlar mot varandra.
Bild från Myntjakt 2019