Sponsorer

Sponsorer sökes!

Staffanstorps judoklubb är en ideell förening som sedan 1977 bedriver en omfattande Judo verksamhet i alla åldrar och kategorier, från de minsta i Judolekis till handikapp– och vuxen grupper.

Vi tror på att barn och ungdomar som har en aktiv fritid också får bättre förutsättningar att lyckas både i skola och vuxenlivet. Detta sporrar många vuxna och ledare att både ideellt stötta verksamheten på sin fritid och samtidigt aktivt ha kul tillsammans.

För att kunna erbjuda så många barn och ungdomar möjlighet att lyckas att ha en aktiv fritidsverksamhet, så söker vi aktivt sponsorer till verksamheten. Klubben tar tacksamt emot den sponsring som är möjlig, det kan vara allt ifrån kontanta medel/bidrag eller köttbullar till sommarläger eller andra aktiviteter. Allt går till barnen och ungdomarnas aktiviteter.

Klubben erbjuder våra sponsorer ett antal färdiga sponsorpaket, men är givetvis öppna för alla ideér och förslag.

Bronspartner

Sponsorn erbjuds plats på vår webbsida med mindre företags/produkt logo och länk till sin hemsida under ett års tid.

Kostnad 2500:-/år (Reklamskatt 8% tillkommer)

Läs mer

Silverpartner

Sponsorn erbjuds utöver brons paketet även reklam plats vid publika arrangemang och tävlingar, samt reklamplats i klubblokalen under ett års tid. Sponsorn tilldelar klubben erforderliga reklamskyltar eller banderoller för utplacering enligt överenskommelse.

Kostnad 7500:-/år (Reklamskatt 8% tillkommer)

Läs mer

Guldpartner

Sponsorn erbjuds utöver silver paketet utplacering av informations- och reklammaterial i klubblokalen samt till medlemmar enligt överenskommelse. Samt profilering i samband med större tävlingar och läger.

Är ni intresserade att stötta oss och skapa förutsättningar för våran barn- och ungdomsverksamhet, antingen via våra sponsorpaket enligt ovan eller på annat sätt, kontakta någon i styrelsen.

Läs mer

E-post: styrelsen@staffanstorpsjudo.se


Mer information

Om Judo (pdf)

Om Staffanstorps Judoklubb (pdf)