Sponsorer sökes!

Staffanstorps Judoklubb är en ideell förening som sedan 1977 bedriver en omfattande Judo-verksamhet i alla åldrar och kategorier, från de minsta i Judolekis till anpassad– och motions-judo.

Vi tror på att barn och ungdomar som har en aktiv fritid också får bättre förutsättningar att lyckas både i skola och vuxenlivet. Detta sporrar många vuxna och ledare att både ideellt stötta verksamheten på sin fritid och samtidigt aktivt ha kul tillsammans.

För att kunna erbjuda många barn och ungdomar möjlighet till en aktiv fritid, söker vi sponsorer till Staffanstops Judoklubb. Klubben tar tacksamt allt från kontanta medel och bidrag, köttbullar till sommarläger eller andra aktiviteter. Allt går till barnen och ungdomarna.

Klubben erbjuder våra sponsorer ett antal färdiga sponsorpaket, men är givetvis öppna för andra ideér och förslag.

Bronspartner

Sponsorn erbjuds plats på vår webbsida med mindre företags- eller produkt-logo och länk till hemsida under ett års tid.

Kostnad 2500:-/år (Reklamskatt 8% tillkommer)

Läs mer

Silverpartner

Sponsorn erbjuds utöver innehållet i bronspaketet även reklamplats vid av klubben arrangerade tävlingar, samt reklamplats i klubblokalen under ett års tid. Sponsorn tilldelar klubben erforderliga reklamskyltar eller banderoller för placering enligt överenskommelse.

Kostnad 7500:-/år (Reklamskatt 8% tillkommer)

Läs mer

Guldpartner

Sponsorn erbjuds utöver silverpaketet placering av informations- och reklammaterial i klubblokalen samt till medlemmar enligt överenskommelse. Även profilering i samband med större tävlingar och läger.

Är ni intresserade att stötta oss och skapa förutsättningar för vår barn- och ungdomsverksamhet, antingen via våra sponsorpaket enligt ovan eller på annat sätt, kontakta styrelsen.

Läs mer

E-post: styrelsen@staffanstorpsjudo.se