Naemi 5:a på Europacupen i Kroatiska Dubrovnik!!

I helgen har Naemi varit nere i Kroatien och representerat klubben på en Europacup. Med 2 matchvinster med sig hem, så slutade det med en 5:e plats! Stort grattis! Läs Naemis egna ord om tävlingen nedan:

”Så var min andra Europacup gjord och den slutade med en 5e plats. Resan började tidigt på fredagen med flyg från Kastrup till Dubrovnik och jag kom fram mitt på dagen. Gott om tid att kolla till vikten, handla lite innan invägningen och bara njuta av att gå med tshirt i solen! 

Tävlingsdagen började med försening på 1 h och eftersom jag var utflyttad första och dessutom i grupp D så tog det ett tag innan det var min tur. Första matchen var mot en polska som attackerade mycket på låg seonage. Det gick bra tillslut då jag vann på en fasthållning. Andra matchen vanns också på fasthållning mot en serb. I semifinalen mötte jag en kroatiska som var mycket bättre och det blev en förlust på två wasari. Bronsmatchen mot en slovenska gick lite bättre men även hon var tuffare och snabbare i greppningen så det slutade med en förlust på en wasari.

Dags att åka hemmåt, några erfarenheter rikare! Stort tack till alla er som skrivit och hejjat, en och en är vi bra men tillsammans är vi bäst!!???”