Tack för att er medverkan på 2018 års Staffanstorps judogames!

Tack alla fantastiska medlemmar, tränare och föräldrar och syskon som hjälpte till att planera, fixa inför och genomföra Staffanstorps judogames 2018, utan er hade det inte blivit någon tävling!

Tack alla judokas som kom och kämpade och tränade. Totalt var det 591 starter under lördagen och söndagen. Klubben slog rekord med 104 egna starter på lördagen! Vi hade judokas från 7 olika länder som tävlade och tränade på mattan. På söndagen hade vi dessutom ett träningsläger med deltagare från Sverige, Danmark och Norge!

Tack till Sparbanken Skåne och dess ägarstiftelser för bidraget till vår tävling så att vi kunde göra det lilla extra och få till en riktigt bra och snygg tävling i vår strävan att göra den bästa tävlingen vi kan för de aktiva.

Utan Axis i Lund hade vi inte kunnat streama tävlingarna under helgen. Ni kan se videos från tävlingarna på klubbens youtube-kanal Sportringen i Staffanstorp som såg till att de tävlande kunde köpa judodräkter och kläder.

Tack till vår eminenta fotograf Magnus Nilsson som tog över 2500 bilder under helgen. Ni hittar resultatet på tävlingens hemsida. Och till vår tävlingsledare Jan Wiberg som oförtrutet trimmar JudoShiai under tävlingen så att det flyter under dagen.

Och tack till våra grannklubbar Lugi Judo och Wemmenhögs budoförening för lån av utrustning och sjukvårdare till tävlingen! Och till domarna som dömde.

Och ett stort till Lykke till Amager Judoskole som vann vandringspriset i år. 

Vi ses nästa år!

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail