Staffanstorp Open 2014

SO2014PHOTO

Tack för ett lyckat läger och tävling

Det är alltid lika roligt och stimulerande att få uppleva Staffanstorp Open!
Ett stort tack till alla fantastiska och engagerade föräldrar, ledare, tränare, domare samt sponsorer och matpersonalen på Hagalidskolan. Även ett stort tack till alla deltagare som tycker att Judo är kul och återkommer till vårt arrangemang i Staffanstorp.

I år fick vi besök från Tyskland, Grekland och Norge förutom övriga Sverige vilket är extra kul ”170 Stycken” deltagare med ledare. Vi blev dock lite oroliga när vi var av med våra Tyska deltagare under fredag förmiddag men det löste sig fint till eftermiddagen och tävlingsledningen kunde andas ut.

På lördagen var det då dags för den stora tävlingen och allt flöt på fint (Jan Wiberg hade 100 kontroll som vanligt), nytt spännande motstånd från Tyskland och Grekland väntade. Våra ungdomar lyckades fenomenalt;

3 Guld, 1 Silver & 1 Brons samt en 5’e placering!

Ett stort grattis till era fina placeringar.

Lördagen avslutades med den obligatoriska banketten och live musik i sedvanlig Staffanstorp anda, uppskattat av alla deltagare! Lägret avslutades efter söndag lunch och efter 4 dagars hårt och intensivt arbete vandrar nu många trötta och lyckliga själar hem.

Åter igen ett stort tack till Pihl & Bert, Jan Wiberg & Anette Ahl samt alla föräldrar! ”Ni gjorde det igen!”

Läs Pihl & Berts Tack brev!

Här hittar ni bilder från tävlingen; Högupplösta bilder

Resultat & Beräkning

Välkomna tillbaka till Staffanstorp!