Martin Andréason får Staffanstorps kommuns ungdomsledarpris

Vilken vår vi har, och vilka ledare vi har i Staffanstorps judoklubb!

Martin Andréason får Staffanstorps kommuns ungdomsledarpris för sina insatser som tränare och coach för tävlingsgrupperna.
Martin Andréason får Staffanstorps kommuns ungdomsledarpris för sina insatser som tränare och coach för tävlingsgrupperna.

Nomineringen lyder:

 • Martin är tränare och ledare i Staffanstorps judoklubbs tävlingsgrupper sedan över 20 år. Grupperna består av cirka 70 barn och ungdomar i åldern 8-21 år som alla tränar 2-3 gånger i veckan.
 • Han spenderar 3kvällar i veckan nere i vår dojo på att träna våra ungdomar, samt cirka 30 helger under året på tävlingar runt om i Sverige, Danmark, Tyskland,Polen och Holland där han framgångsrikt coachar våra tävlande på judomattorna.
 • Träningen som Martin leder har gett väldigt fina resultat.
  Martin och Victor Busch

  Fokus ligger på att de som är med och tävlar skall ha kul och prestera efter sin förmåga, resultatet är inte det viktigaste. Men trots detta (eller tack vare, eftersom att fokusera på prestation istället för resultat ger de tävlande en trygghet) blir Staffanstorps judoklubb allt som oftast bästa klubb på tävlingarna vi är med på.

 • Vi har tack vare hans (och övriga tränare) 8 stycken medlemmar som är med i Svenska judolandslagen. Dvs cirka 20% av de som tränar i stora tävlingsgruppen är med i något av landslagen (Senior/Ungdom/Utvecklingsgrupp.) En otrolig prestation både av de som tränar, men också av deras tränare!

  Martin och klubbens yngsta medlem
  Martin och klubbens yngsta medlem
 • På en normal tävling så har han, tillsammans med övriga coacher, med sig runt 30-50 ungdomar. Dessa ska resa, bo, äta och komma laddade med energi till rätt judomatta i rätt tid och prestera efter sin förmåga.
 • Utöver arbetet på och runt judomattan så är det som synes en hel del planering som han gör inför tävlingarna och resorna – hur reser och bor man säkert, effektivt och billigt med 40-50 personer?

”En och en är vi bra, tillsammans är vi bäst!”
 

Stort grattis Martin till en mycket välförtjänt utmärkelse!

Martin och Jennie och Tävlingsgrupp 2
Martin och Jennie och Tävlingsgrupp 2

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail